Wednesday, October 7, 2009

silent phone!

tu lah note yg tertampal kat board bilik aku.xde idea lah.boring.gambar pun dah abes.harap korang kenyang.pening pale aku dok tuka term english ke jepun time men2 ngn solidworks tadi.haih.dunia yang penuh dengan org cakap berbelit.mintak jauh.taufan 18 dah lepas lalu kat ehime ni,on the way ke mane la pulak.babai taufan.jgn dtang dah.syuh2.dok gilak dgr dragonforce plak.gitar hero pny pasal la ni.haih.nah last kopek.gambar rumah senior aku.baru nk mintak belanje.haha.pape lah korang.haih~



gambar pertama,merging dari 5 gambar berlainan exposure.adobe photoshop semate.ade org bitau photoshop tak cantik wat hdr.haa.ikut ske korang la.aku tau gune photoshop je.


rumah sapik

ni edit dari gambar atas.

once in a lifetime

gambar kedua.single raw.sunset efek.bangang je hasil.nk jugak letak.pedulik.

rumah sapik lagi




manusia tak sempurna.memang.tapi boleh je tak ckap belit2.lalala


assalamualaikum.

"critics are always welcome"
katakan TAK NAK pada ROKOK

6 comments:

KeyrOL Zaman Razak said...

haha...
wannn...aku
suke gambar
da 1st edit...
nice2x....
yg sunset tu kureng sket kowt..
gOod job doe..


*semoga kawan2 aku dielakkan
dr apa2 bencana..aminnn..!

nazmi shaarani said...

tutorial lagi dude!!!
hehehe

adzuan aziz said...

zaman-time kasih:D

nazmi-haha/insyaallah.:)

::NaS:: said...

gambar 1st nmpak tenang dr gambar 2nd n 3rd.

nice job!

DyMi said...

oo..xtau lak photoshop leh buat HDR~

syafiq marzuki said...

part paling best ialah `katakan tak nak pada rokok`
the rest pun smart gak
nice2 :)