Saturday, November 7, 2009

autumn collection | episode III part 2

best jugak photomatix ni.huhu;)


松山総合公園 | castle HDR


critics are always welcome
katakan TAK NAK pada ROKOK

6 comments:

The Z A M said...

smart2...!

adzuan aziz said...

thanks;)

The Z A M said...

heard that u gonna to sell ya dslr? nape? all of sudden?

adzuan aziz said...

haha.
already sold one.d80.
d200 tu xjual kot.;)

peje said...

ni ko edit pakai software ape ek? aku nk pkai photoshop x reti, pakai photoscape utk simple2 je

adzuan aziz said...

kalau nak buat hdr kan,hasil paling best aku dapat bila aku guna both photomatix and photoshop.hasil terbaik aku rase la.haha.aku still rasa tak jadi hdr aku ni.tapi tu la.dlu aku pakai adobe photoshop lightroom.tapi skang aku stay pakai photoshop cs3 je.cuba la ko tgk tutorial kat internet,aku rasa ramai pakai photoshop cs3 atau 2.;)