Sunday, November 8, 2009

autumn collection | episode IV

kusangkakan siri autumn ini akan berakhir pada episode ke IV,nampaknya penerbit suruh sambung lagi gara2 autumn punya event still banyak lagi xjalan.haha!.btw,recently aku start main tenis,terer tu tak la,tapi mungkin nak seri ngan federer tu xde masalah.hehe!;p.
berbekalkan raket tenis yang berharga 100yen(condition tiptop lagi oo),mohamad adzuan rasa semakin hampir dengan gelaran juara dunianyanyanya~

ENJOY!;)


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket



Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket



p/s gambar potrait aku cuba tone bagi nampak warm sket.still tak dapat tone yang betul.haih.

p/ss my d200 is not for sale!!;P



critics are always welcome
katakan
TAK NAK pada ROKOK

5 comments:

a'thiqah said...

baru nak beli~ hehe.. btw.. agak terkejut dengar lagu.. hoho

adzuan aziz said...

haha.kenape dgn lagu?

syafinaghazi said...

bestnye~ men tenis~ haha~

aku rase aku pun gaak kejut dgr lagu..neway nice..xpnjg2 merepek2 nye lagu..

adzuan aziz said...

aku syorkan korang bukak blog aku time nk tido.konpem korang lena punya,haha;;P

lea said...

cantik gambar2 ni