Sunday, November 22, 2009

J-Hockey Cup

assalamualaikum,


seperti tajuk entri kali ni.aku skip dulu entri untuk autumn collection.haha.so aku main untuk team ehime yang mewakili ehime-ken(chouchinya kurabu).nampak mcm aku join team power je kan?wakil prefecture.haha.padahal ni je la satu²nya team kat sini.untuk j hockey cup ni.aku rasa dia bahagikan match2 ikut kawasan.ada undi ke apa ke tak tahu la.ada lagi 4 team lain dari tokyo(tokyo metro club),dari nagoya(black rabbits),dari wakayama(miyoshima club) dan dari kagawa(mitsubishi kagaku*team 2nd japan*)

first match lawan mitsubishi kagaku kalah 6-o,kami main cukup2 11orang lawan diorang.level game mmg sangat beza la.ada ex player japan 2 3 orang main situ.pastu yang skang still main ngn team japan pun stil main situ.langsung xbagi can..haih.kami redha.haha

2nd match kalah jugak.berbekalkan 8 orang player kami lawan team dari wakayama.kes player kena balik nak pegi majlis kawin.haih.tapi ok la.1-0 je.kalau rematch ngan 11 orang.ayam je ni.

3rd game lawan team tokyo metro,seri 0-0.

4th game lawan team nagoya kalah 2-1.

tu la resultnya,xdak menang pun.memang tak patut menang pun kalau tak traning tak apa pegi main.


ni lah apa yang aku dapat amik.;)


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket



Photobucket



Photobucket


Photobucket


Photobucket

ex-japan player

Photobucket


ex-japan player



Photobucket


japan player.


Photobucket

mitsubishi kagaku team



p/s gambar dari kamera aku je ni.
p/ss aku rasa team malaysia lagi terer.mamat wakil jepun tu main terer,tapi terer lagi player malaysia bebeh.aku bangga!haha


Photobucket

7 comments:

syafinaghazi said...

wah~ otsukare~

gle ah~ tabik weh~ atleast ko men gak something2~~

woohoo~

AmeD said...

whoah~!
mantap2~!
wan boleh~!

mardotti zaaba said...

kem salam kat teammate ko klo ada yg kacak.

tp anda mantap lah (bodek supaya ko tlg kem salam)

adzuan aziz said...

syafina-tenkiu2.last lagi dah aku men,tapi baru tergerak hati nk bawak kamera.haha.


amed-haha.mantap2!

mardotti zaaba-haha.okeh2!;P

Is said...

Main jugak kau akhirnya utk Ehime ye?
Berapa orang Malaysia yg main?

Padang mcm kat sebelah kilang besi aje hehehehe

Oklah tu. Some familiar faces from the Japanese players.

Is said...
This comment has been removed by the author.
adzuan aziz said...

is-aku main last year lagi.thanks for the contact yg ko bg tu;)

org malaysia aku sorg je.yang len jepon semuanya.

turf tu mmg kat kilang pun.kilang kimia mitsubishi.haha.bhaya2