Friday, May 7, 2010

selamat beristirahat!



aku berjaya menstrobkan figure2 ultraman 100yen semalam~
tapi aku lupa nak transfer masuk laptop-berkelajuan-10kuasa-kuda-yang
setiap-kali-bukak-tab-banyak-sikit-blackout ni,oleh sebab aku nak
update jugak blog huru hara yang nurul ashikin kata hitech(sebab ada button LIKE)
ni.aku copy pastekan gambar2 lama dari flickr tersayang~wee~!!

im just a baby!

what can i do;

松山総合公園 | castle HDR

Tengku Tengah Zaharah Mosque | Masjid Terapung

hanabi taikai Gifu-ken

kyoto 10






3 comments:

Hanif said...

memang hitech ni wan..camne ko bt siot?haha

adzuan aziz said...

haha,jup aku tak jumpe blog mane yg ajar aku aritu.nanti dah jumpe aku bg ko.

Hanif said...

hehe..xpe2..bkn ak nk bt pun..saje je tny..^^