Wednesday, June 9, 2010

rabu | hari risau report tak siap..


argh!

aku kosong bab excel sebelum ni.sekarang pun.tapi...graf kanan tu aku buat berpandukan graf kiri memandangkan bacaan data bezanya 0.01~0.10 sahaja.aku ikut la cara dia buat graf tu.tapi hasil nya tetap tak jadi mcm graf kiri.pastu aku cuba data graf kiri tu.buat balik graf.tak jadi!ape aku tertinggal ni!!

7 comments:

syafinaghazi said...

nampak cam data utk line merah nye paksi y, cam lain jek...( xsame ngan kiri ah maksud aku)

hurm...tapi xkan ko xpasan the obvious misstake kot...

excel dlm jepun?

klu ye, been there , hahaha pening settei kejap...

gambare!

adzuan aziz said...

owh itu..titik perpuluhan je.

lumut said...

teruja gile tgk grapf tu dlam tulisan jepun...suke....even x dpt merasa study sane.
hehe

adzuan aziz said...

haha.sile la teruja.

adzuan aziz said...

haha.sile la teruja.

::NaS:: said...

walaupun dah lambat n mungkin ko dah siap pun report tu,aku nak komen gak.
aku rase sbb paksi-x ko kena guna 片対数グラフ.
right klik kat paksi-x pastu,pastu adjust la kat situ.
kalo pasokon ko BI punya,'logarithmic scale'.

adzuan aziz said...

x axis aku tu mmg dah log scale.
btw tenkiu:)