Saturday, June 12, 2010

tag | episode 2~3

oleh kerana aku bangun awal di pagi sabtu yang tenang ini.marilah kita memenuhi permintaaan tag dari encik amed,yang kini giat mengetag adzuan aziz ini.
TAG 1

1. apa yang bermain di fikiran you all sekarang?
menyiap kan tag ini dengan bersungguh-sungguh.

2. apakah nama samaran you all?
ape eh?

3. berikan 3 orang yang you all sayang?
3 je kan..kate amed."kedekkut sial 3 je,aku ada 12 adek beradek ni."heheehe.sape rasa adzuan aziz
aziz sayang dia!?

4. panggilan untuk 'si dia'?
si dia mana plak ni?si dia!!!!apa saya panggil si diaa?;D
5. hadiah yang you all impikan dari seseorang yang istimewa?
ha....zaman sekarang hadiah boleh demand2 eh?

6. blog mana yang you all suka visit?
yang saya follow tu la,kalo tak buat apa follow.

7. tag kan kepada 8 blogger you all
aku tag semua follower!yes!!!!and you!!!yes!!!!



TAG 2

5 brand that you like the most
= ayam brand
= ramly burger
= ayamas nugget
= brandi
= brabus.

5 countries that you want to go
= guatemala
= timor leste
= negaraku
= negarawan
= nigger.

5 countries that you do not want to go
= negarabangsa
= sempadan negara
= niagara
= niaga air tebu
= nigger.

5 item that you like the most
=
sayur nangka mak saya!
= roti canai kedai atek dgn kuah kacang dal dia tu
=
ayam kfc spicy
= kereta saya!
=gambar2 saya!

5 people that you love the most
= "banyak ni..mak bapak campor adek badek dah 13 orang...cube la mintak banyak sket..haish.."kata amed.;D

5 people that you hate the most
= org jepun cakap bi.
= sensei jepun
= org jepun tak ckp bi
= org jepun tak mandi
= org jepun


5 color that you like the most
= pink bibir angelina jolie
= merah jambu batu
= pink
= pink terang
= pink air laut

5 color that you dislike the most?
= "xde kot"kate amed/;D

5 things that you dream the most
= wetdream
= menjadi seorg bangsawan
= minum teh panas mak buat
= pandai tanpa perlu belajar
= sebuah kehidupan yang bahagia di dunia dan di akhirat.ammiiinnn.

5 of your positive character.
= pandai masak megi goreng
= pandai masak nasi beras siam mahupun jepun!
= pandai guna mesin basuh!
= pandai pakai kasut yang terikat tanpa guna jari time nak masukkan kaki.
= pandai potong kuku tanpa kuku tu terbang ke sana sini

5 of your negative character
= tak penah tau cmmane nak cuci negatif film
= tak paham istilah cas negatif
= konfius jika negatif itu sebenar nya ada sifat positif
= negatif
= nigger.

5 moments that you miss the most
= i dont wanna miss a thing.
= perasaan ketika dalam perut mak.
= ;D
= ;)
= ;>

5 moments that you do not want to remember at all?
= terpadam jawapan amed sebab aku nk tiru yang dia punya tadi.
=
=
=
=

5 positive characters of your best buddy
= mereka tahu diri mereka.
=
=
=
=

5 things that you happy to do the most (Of your entire life)
= masih hidup dan terus menyepak?
= ;D
= ;)
= ;>
= :D


5 things that you regret the most
= semalam abang saya kawen dan saya tak balik
= tahun lepas kakak saya kawen dan saya tak balik
= semalam saya makan nasi dengan tergesa2
= padahal saya boleh masak meggi dengan tenang
= pastu pegi futsal lambat.

Favorite animal?
= lembu korban!

Favorite quote?
= quote ye pun.

Favorite actor?
= kamu2 yang suka ckap belakang!

Favorite actress?
= kamu2 yang suka ckap belakang!

Favorite things that you do when you are alone?
= klik button refersh kat facebook.

Favorite website?
= yahoo mail

Favorite moment
= tadi kat atas dah tanye kan?

Favorite sport?
= sports car!

Favorite vegetable?
= mix veggie

Favorite comedies
= ;DD

Tag this to 10 person
= rakan2 pengikut blog!


TAMMAT~

5 comments:

~cAhAyA kEmUL!aAn~ said...

kbnyakan nye xjwab soklan lnsg!!
hahahahahaha
then tag sme follower lak 2..
lwak la..

adzuan aziz said...

haha.sila lah cik fadh.;)

~cAhAyA kEmUL!aAn~ said...

jwb soklan2 nie??
haish xde mse nk update blog..
huhuhuhuhuhuhu

zedRadzai said...

haha ui npe benci nigger sgt ni wan =))
gelak2 jgk a aku bc ni

shakinah said...

hahaha. kenapa dengan orang jepunn??