Thursday, July 15, 2010

aku pembunuh

tembakan aku tak penah kalah.lawan ada machine gun pun aku menang pakai pistol je,
hebat betol aku,sekali aku lawan tembak dekat pantai,ada mamat psyco cuba nak mind
control adik aku,sampai terberak2 dia.lantas aku tembak semua orang kat situ.tanda protes
dengan si psyco tu.

scene dekat rumah nenek aku tiba-tiba.

yang ni member aku datang suro aku tembak dia.aku blur.member kot.pastu aku tembak juga atas dasar member.lepas aku tembak aku ajak dia lepak dulu.kami borak panjang.tak padan kena tembak si member tu pulak.aku cerita aku nak resign dah daripada jadi pembunuh ni.takda life aku kata kat dia.pastu dia balas."jangan dowh,abang ko kata ko terer.teruskan karier ko".pastu abah aku sampai.naek volvo c30.ntah bila dia beli keta tu.menyusuri di belakang seorang inspektor polis aku agak.gemuk.rambut panjang sampai
leher gitu."akhir2 ni saya dengar ramai orang mati kat sini.saya nak bongkar kes ni.biar
tuan tanah malu satu dunia".aku pun tak paham apa dia nak buktikan.

dalam dia tengah cari bukti.aku cari member aku tadi.aku agak dia dah patut mati,tengok
tepi.takde!.risau la kot2 mayat dia inspektor tu jumpa.takpe.rileks2.adik aku yang kena
mind control tadi tolong bersihkan darah kat pili air.buang bahan bukti dalam tanki taik
umah nenek aku.mak aku yang tengah urut kaki blank2 je.marah sikit kot.aku jauh.tapi
adik aku berjaya sumbat dalam tangki.aku lega sikit.mayat member aku!itu aku risau.
aku naek rumah nenek aku.tiba2 inspektor pun ada jugak kat dalam.aku pelik sorang2.
aku cek bilik satu per satu.ada satu bilik bekas arwah makcik aku.aku agak member aku
ada situ.aku tak bukak bilik tu.risau nya takut kena hukum gantung...


tiba2 aku sedar.dah pukul 510 pagi.aaahh.subuh dah abis.aku gagahkan diri semayang terus
takbest nya mimpi aku.




No comments: