Friday, August 6, 2010

t-rex vs kamen rider.

rumah setinggi 9 tingkat,tiba2 muncul satu kepala t-rex besar.terkejut beruk aku.kami duduk diam.berharap t-rex tu blah.tiba2 daripada luar sliding door yang diperbuat daripada kertas,ala2 slinding door rumah jepun,aku nampak puluhan bayang2 t-rex kecik cuba masuk bilik kami.kawan2 aku dah kena makan!aku lari lompat ikot tingkat.shit!masa aku lompat aku sedar rumah aku dok tingkat 9.ada t-rex besar pulak tu kat luar..dandan je aku sempat landing atas beranda.pulak.sipi2 lagi nak jatuh smpi bawah.fuh!.pastu aku mengengsot slow smbil buat2 mati.kang sia2 kena makan t-rex besar.lima minit mengengsot.bayang2 t-rex besar pun tak de.pap pap.aku dah smpi tingkat bawah sekali.bingung aku skejap.

****

smpi bawah aku stay bawah tangga tunggu smpi binatang2 tu blah.senyap je.aku beranikan diri jenguk keluar.pergh.penuh kabus la pulak.nampak bayang2 hero besar!yeah!aku lega ultraman dah sampai..eh sekejap.sebenarnya kamen rider jadi besar.hadooi.makin pelik.siap dia reveal muka sebenar kat kitorg.pompuan beb!cun.dah aku jatuh hati kat kamen rider oversize tu.tengah2 dia syok bagi speech.dia lupa dia kena lawan t-rex besar."gedebik!"flying kick dari penguin besar!pulak dah.mana pegi t-rex tadi!penguin tu kiut2 je pijak si kamen rider tu.kamen rider tu bangun,betulkan apa yang patut.pijak balik si penguin tadi.la..lemah je orang jahat ni.pastu datang la kawan2 dia cita kat aku.kami salah time la datang,korang sekarang tengah musim panas.kami penguin mana tahan panas kata dia.pulak dah.


p/s makin pelik mimpi aku ni.overheat ke ape panas2 ni.

haihs~

4 comments:

Ashikin said...

apsal mimpi cyg lagi menarik dari org lately ni?

nazmi shaarani said...

hamboii
penglipurlara dh la ni!!
hahah
lawak doll

syafinaghazi said...

時期に間違ったかい?我々ペングインだって暑さに弱いよ~~~

camtu ke?

hahahhahaa

wan, tdo pasang ar kipas ngadap muke betul2, kang ko mimpi fuyu plak~~

adzuan aziz said...

syg-haha.menarik ke.org rasa serius je.

nazmi-kalau ko berada dalam mimpi aku,kompem ko tak gelak.cuak dow.trex kot.

syafina-haha.lebih kurang macam tu la.sambil muka pasrah gila.hahaha