Sunday, August 28, 2011

Salam AidilFitri.


75/365 | MASJID TERAPUNG.

aku anggap aku tewas ramadhan ni.tahun depan cuba lagi untuk settle score.bagi seri pun okay dah.tahun ni kena tiga empat kosong.hamba mu ini lemah.


selamat hari raya aidil fitri.dari dalam hati yang bertompok hitam ini,aku mohon maaf untuk segala dosa.segala kekurangan.segala kelebihan yang telah diriakkan secara sengaja ataupun tidak.

mohon maaf jika ada tercopy idea.ada terkutuk.ada kutuk gurau-gurau tapi kau terasa hati.

maaf dan mohon minta claim juga jika aku ada terhutang.kang syawal ni umur tak panjang dah aku mati berhutang.jika ada terhutang budi,terima kasih untuk budi dan jasa baik anda.tak terbalas hutang budi,terpaksa di bawa mati.minta halal.

mohon maaf juga jika terasa hati sebab tak follow blog korang(sebab aku tak suka aku tak follow)
kalau nak terasa hati juga pegi la bawa blog masuk kubur.

sekali lagi aku yang daif lagi hina ini tapi ada sikit hensem dan kacak,ingin mengambil kesempatan sempena malam-malam terakhir ramadhon ini untuk mengucapkan

Selamat Hari Raya Aidilfitri.Maaf Zahir dan Batin.

Eidul Mubarak to all!

salam.



2 comments:

jag said...

selamat hari raya wan..bosan2 dtg la raya nagoya..ahax

nazmi shaarani said...

slam aidilfitri gak bro!