Wednesday, April 18, 2012

A Little STAR.


letak gambar kamera tersayang dulu sekeping.


Rollei*




Lepak kedai mamak 2 3 jam sampai bateri laptop mati sebab nak online.laju jugak ha.
tak dak la nak merindui kelajuan maksima internet negara matahari terbit.negara aku pun hebak.

Aku ada kegatalan tempoh hari.buat satu page untuk gambar-gambar yang bajet hebat dan berseni.pegi la kat facebook dan like.sebab senang nak bagi awek2 stalk aku.whaha!

A*   ---> http://www.facebook.com/Aasterisk

Tak dak la.Senang korang nak share nanti,kahkahkah.